sellout

Jag har fått en ny tvilling! Min käre vän Paris har snott min identitet på facebook. Han har döpt om sig till mig, snott min profilbild och skriver statusuppdateringar för att det ska se ut som jag. Han skriver också till mina vänner så de tror att han är jag. Tills han hittat ett nytt offer kommer jag bli utsatt. Så bara så ni vet så är det inte jag som skriver jobbiga statusar som tex. den här:
"Amanda Sellberg: Varit på kupolen idag med Emma & Paris. Köpte ett par jeans från Cubus för 99kr, men jag vet inte riktigt om jag ska behålla dom eller om jag ska lämna tillbaka. Fick också reda på att jag ÄNTLIGEN ska få en ny mobil till ett värde utav 2000:- utav Expert, eftersom jag har lämnat in min mobil fyra gånger."

Update: Paris har ett nytt offer så nu är det bara en Amanda på facebook igen. Skön-T

sometimes you have to remember what you deserve

I'm not looking to fall in love. I'm not even necessarily looking for a boyfriend right now. All I really want is to find a nice, good guy I can text late at night, joke around with, and be stupid with. Someone who likes the same music as me, someone I can easily talk to, someone I can be my total self around and not mind at all. A guy I can waste Friday night with, laugh with, and have fun with. Someone who's not perfect, but understands me, you know? Is that really too much to ask for?


harmony



Killen med den finaste tatueringen har släppt nytt! Det här albumet är way much better än hans senaste.

Bäste far

Ha den äran på födelsedagen kära pappa!

Stackars min pappa som får tillbringa sin födelsedag på intensiven. Om två dagar hälsar vi på dig! Jag älskar dig


Dear mama

Grattis på födelsedagen kära mor!

mina hjärtan



Fina, fina Calle.



Fasters busunge.

vart tog den där elden vägen?



Hallå igen,
Hur är stan en sån här kväll i augusti när sommarn regnat bort?

just like that

Ibland är du läskig. Det är precis som du hört mina tankar.


I'm so bored in this town

Crunchy munchy, vart är du?


If it means a lot to you



Kan inte sluta lyssna.

I'm not homesick - I'm just sick of going home

Om det inte vore för att jag ser ut som ett flottigt mongo med världens fånigaste flin skulle jag lagt upp bilderna på mina tre killar. Alex, Jack och Oskar. Bilderna finns på facebook, men den stannar nog inte där länge.
Stockholm var hur som helst hur grymt och fint på alla sätt och vis. (eller ja, vi fick ju aldrig se Oskar.. men att vi fick träffa han ensamma smäller nog liiite högre plus att vi ändå kommer kunna se han om ett tag..)

All time lows spelning var precis så grym som jag förväntat mig. Signeringen på dagen med två hur goa tjejer som helst som lät mig hoppa in tvåa i kön var också nice. De hade stått och köat sen 11 på morgonen och skivsigneringen var klockan 5! Snacka om att de gjorde dagens goda gärning, fet kyss till dem. Tyckte dock lite synd om dem, för väl inne var det hela över på 5 minuter.

Två dar senare hemma i Dalarna for Paris, Emma, Mattias och jag ner igen på en roadtrip till grönan. En bilresa som var hur galen som helst. Emma körde mot rött med polisen på andra sidan korsningen, vi körde 20 mil vilse på hemvägen och allt gick väl inte som vi tänkt oss. Men rolig resa var det absolut!

Nu har skolan kört igång igen, idag började vi på allvar. Faktiskt skönt att komma tillbaks och få in rutinerna igen. Mitt schema är så himla fint så ni anar inte. Nu är det bara projektarbetet som ska bestämmas. Vill köra på min och Hannas idé så vi får se om det går att fixa, annars kommer jag bli riktigt pissed när hon och Michaela tar den och kör de två. Men på nått sätt ska vi nog kunna lösa det för idén är så jävla grym!

I keep dancing on my own

God, I miss those butterflies


this is how we do

Då var det dags att dra till Stockholm för att avsluta sommaren med All time low och Oskar Linnros!

smaaaart

Eller blir det imorgon vi åker? Kan fan inte tänka när klockan är såhär sent. Eller alltså när det är natt för jag får inte ihop det i mit huvud. Kul att jag liksom konverserar med mig själv såhär. Fast det blir väl inte imorgon eftersom det är 15:e idag och 16:onde ser vi dem. JO men nu fattar jag! Det blir konstigt bara för att ídag känns egentligen som igår eftersom klockan är över 12. Alltså är det en ny dag, men egentligen är det ju inte ny dag förens man sovit. Eller så tänker i alla fall jag. Ahaaa. Smart där.

Det är nu jag ska radera såna här inlägg. Men det skiter jag i för nu ska jag sova.

ehh.. hoppsan

Amajgad. Imorgon vid den här tiden har jag sett All time low och befinner mig i Stockholm! Shieet alltså. Har inte fattat att det är imorgon vi åker förens nu när jag kollade vilket datum det var. Bra koll i vanlig ordning. Har asmycket att fixa imorgon ju. Och fuck jag har ju matte kvar att göra.. Amen skit. Fan haha nu blev det lite stressigt. Måste lägga mig typ NU! Gaaaaah


okej hanna, du hade rätt



Äckligt bra video! Kolla också in http://www.youtube.com/watch?v=AQHv-fhHq9Y som minst är lika grym, om inte fetare.

closer

Igår kom Ida över med världens finaste present, nämligen de rosa conversen som jag velat haft hur länge som helst! Hon är galen, men det var kanske ingen nyhet. Tusen tack återigen i alla fall! Ännu ett par till min fina samling. Nästa par ska bli ett par randiga och om allt går enligt planerna så ska de inhandlas i England..

Nu sitter jag här (eller ligger rättare sagt, om man ska vara så noga) i min nya säng, nybäddat och med ett färdigmålat rum. Rätt nöjd med mig själv om man får säga så. Ingen trodde jag skulle klara av (läs orka) måla mitt rum, men in ya face bitches! Nu är det kritvitt. Imorgon ska jag bara måla dit lite färg där de lossnade efter maskeringstejpen. Sen så ska det bara in med lite nytt och ut med lite gammalt - sen så är det klart!

Stugplanerna blev förövrigt framflyttade tills nästa helg, men likabra det så hinner jag fixa i ordning innan vi far till den kungliga huvudstaden. Som förövrigt kommer bli så sjukt nice.

Godnatt

times like these

Fina Paris och Emma kom och överraskade mig idag. De hade ringt till min pappa i flera dagar för att försäkra sig om att jag skulle vara hemma. De bjöd på glasstårta och hade med paket som innehöll chips, pepsi, en pyjamas och underkläder. Motiven på dem kan vi hålla lite hemliga.. Hehe. Tack igen sötisar! Blev verkligen helt paff när de kom in och jag stod och målade rummet, hade ingen aning om att de skulle dyka upp.

På tal om fina vänner så ska det bli skönt att komma tillbaks till skolan och träffa alla igen. Få lite rutiner på dagarna och jag ser faktiskt fram emot sista året nu med massor med roligheter. Fast å andra sidan vill jag inte börja eftersom när vi väl börjat kommer dagarna springa förbi och plötsligt är det studenten. Sen måste jag lämna en skola jag älskar (jag menar det verkligen!) Och sen då? USA är drömmen och det vore otroligt skönt att få ett miljöombyte för ett tag. Förena nytta med nöje så att säga. Sen lutar det åt Göteborg.  

När man var mindre köpte man jämnt nya saker inför skolstarten så som pennfodral, pennor och sudd. Bokomslag och etiketter var också viktigt vad jag minns. Numera köper man nån ny tröja och kalender, men det är i stort sett allt. Däremot känns det som att med varje höst kan man förändra sig och bli den man vill vara. Man kanske inte kan förändra sig bara på en dag, men jag tror alla behöver en nystart ibland.


practice makes perfect

Ja ba målar ja.

jobbigt, men fint blire

Idag har jag målat tre av fyra väggar och så den jävla bården som jag skrapat bort. Fan vad jag är bra!

mitt namn är mycket och jag vill ha mer


längesen

Snacka om att jag har varit duktig och hunnit med en massa idag. Rivit av nästan hela bården idag, övningskört och spelat match. Matchen gick inte alls bra, men det var inte så konstigt med tre liter slem i halsen (fresh, i know men fortfarande inte frisk sen cypern) Bårdrivningen eller vad man ska kalla det har gått sjukt sakta men fint blir det. Imorgon börjar jag måla! Övningskörningen går bra den med, fick inte panik och kärringstopp i den hemska korsningen idag. Klarade till och med rondeller. Haha för mig är det i alla fall stort!

Nu ligger jag i min säng och äter glass ut byttan. Känns som man kunde haft det sämre. Veckan kommer bli lugn och i helgen åker vi bort alla tjejer och bara har det mys och firar Denise och mig. Sen är det måndag och Barran, Hanna och jag åker ner och får sommarens finaste avslut. Jo tack, läget är rätt fint nu.


jag orkar inte lägga mig fast jag redan ligger i min säng

Nej men om man skulle ta och slå huvudet i sängen kanske. Hahaha, inte ens där blev det rätt. Huvudet på kudden menar jag. Tänkte i alla fall rätt. Well, det är tanken som räknas som de så fint säger.. BULL to the SHIT säger jag. Rätt trötta ord här så dags att krypa ner och släcka. Fast jag vet att jag kommer vakna och trilla ur sängen i natt. Blir ett fint uppvaknande det..Hatar att möblera om.

Jomen godnatt dåååvaa.

i'm gonna leave the world outside, spend my money cause i'm gonna have a real good time

Kvällen bjuder på utgång med massa fina.

JAAAAAAAAAA

Hihi nu har jag fått alla mail och skit. Lite hetsig tjej kanske, men har verkligen noll tålamod och tycker inte alls om att vänta på saker. Sen brukar jag bli lite sur när saker inte fungerar som de ska. Men hur som helst

NU FÅR VI SE FINA OSKAR I STOCKHOLM OCH SOMMAREN FÅR SITT FINA AVSLUT. Gud vad jag är glad nu!

Imorgon ska pappa, Andreas och jag åka till stugan, klippa gräs och bada. Sen ska vi åka och köpa målarfärg till mig. På måndag får jag måla om rummet. WI to the HO!!

Har tagit upp övningskörningen igen och vilken dag som helst skriver jag in mig på körskolan.

Nu är jag rätt glad igen!

seeeeeegt

Men hallååååå.  Jag hatar sj och deras hemsida och allt som har med dem att göra. Jämt när man ska göra nått så fakkar det ur. Och jag hatar min mail. VARFÖR KOMMER INTE BEKRÄFTELSEN PÅ MINA KÖP?

Hej hej hej, ja jag är en hyper tjej.
1214oi32uwo4ueqwilejdLKJWSLKAjs  Men kom igen dåååå


this is love

Lyssna eller dö. Typ..

Mina två favoriter har gått ihop och tillsammans har de skapat ett riktigt fint kärleksbarn.

Oskar Linnros – Från och med Du - Adrian Lux Remix


i brist på annat

Jag har insett att min senaste kyss: inte betydde ett jävla skit, sorgligt nog
Jag har insett att: man är den man är, enkel ekvation egentligen.

Jag har lärt mig: att vara mindre rädd.
Jag trodde aldrig att: jag skulle vara så tanklös i vissa situationer 
Jag lyssnar på: pratar man musik så står fina oskar för underhållningen just nu. pratar man förövrigt så försöker jag lyssna på mitt hjärta
Jag pratar: oförståeligt för de flesta av den anledningen att det som kommer ut är rätt osammanhängande
Jag tycker om: att göra spotifylistor som jag tre dar senare raderar och börjar om
Jag avskyr när folk: trycker ner andra för att höja sig själva
Min första bästavän: mimmi
Kärlek är: det finaste man kan få
Bästa tiden i mitt liv var: tror faktiskt att min barndom, då man var runt 6-7 år och ens största problem var vem i spice girls man skulle vara när man lekte. bekymmersfria dagar. sen alla husvagnssemestrar, alla tivolin, öland på sommaren och den ständiga jordgubbstårtan och chokladbollarna när man fyllde år.  

Jag har missat: många chanser
Om jag fick en sak i hela världen: skulle jag inte veta vad jag ville ha.
Jag är: för det ofta väldigt tankspridd (även om jag aldrig skulle bli anklagad för att tänka mycket)

När jag borstar tänderna: sjunger jag ibland, brukar inte gå så bra att göra det samtidigt
När jag lagar mat: går det oftast åt helvete
Jag tänder på: vet inte riktigt vad jag ska skriva här, men utseendemässigt så får oftaste brunt lockigt hår mig att titta lite extra
Det sexigaste är: pussar i nacken och ligga tätt intill någon man tycker om, så mycket att det kittlas i magen bara av att vara i personens närhet
Jag är rädd för: att inte komma på vad jag vill och bara gå på halvfart livet igenom

Den värsta känslan är: när allt är mörkt och svart och man har svårt att komma på en anledning att lämna sängen på morgonen, så svårt att det inte ens finns en bra anledning.
Den bästa känslan är: när man är så galet kär att det känns som man äger hela världen och allt, verkligen allt är möjligt!
Jag är bäst på: att vrida och vända mina tankar tills jag slut har trasslat in mig så mycket att jag från början glömt av vad jag tänkte på.
Jag är sämst på: att sammanfatta och förklara saker kortfattat
Om jag var ett djur skulle jag vara: en svala
Jag kommer nog alltid att vara: lite avvaktande innan jag vet vad jag ger mig in på
Det finaste som finns är: kärlek, både att ge och få
I sommar: hade jag stora planer, hälften blev genomförda
Sist jag verkligen grät var: för någon dag sen
Jag kan: mer än jag tror
Jag kan inte: riktigt förstå att jag börjar mitt sista år på gymnasiet om 15 dagar
När jag vill tänka: vill jag vara ensam
Min mobiltelefon är: på lagning för fjärde gången. får jag inte en ny mobil nu ska jag kasta min gamla i sjön
När jag vaknar på morgonen: måste jag rusa upp till mobilen för att stänga av den på andra sidan rummet för att överhuvudtaget ta mig upp ur sängen
Just nu tänker jag på: jobbiga saker som inte får mig att må speciellt bra
Bebisar är: för det mesta världens sötaste. kolla bara på deras små fingrar! lillebror är världens finaste bebis just nu
Idag har jag: vaknat och ätit frukost
Ikväll ska jag: träna
Imorgon kommer jag: göra något, vad det blir visar sig
Jag vill verkligen: att allt som är svårt och jobbigt ska ljusna och lösa sig.


....................

Fyfan, ont i magen. Det får bara inte hända. Det får verkligen inte det.

Usch, världens fetaste klump i magen. Jag överdriver inte ens lite när jag säger att jag är sjukt orolig.
Tror att oroligheten är svaret på mina sömnlösa nätter.

Snälla, få slut på min oro och säg att allt är psykiskt. Jag är trött och vill sova gott om natten.

till den man hoppas lyssnar och förstår när man inte har någon annan att vända sig till

You get what you give so give good. Men trots det så slår saker slint och shit happens. Jag har gjort mycket blint som jag ångrar. Be stupid är inte samma som att vara dumb. Tyvärr har jag inte insett det förens eftertexterna börjat rulla. Det är lätt att vara efterklok, stå där med moralhanden och peka ut rätt och fel. Men ibland går man verkligen vilse. Man prövar sig fram och försöker bara hitta sin väg, hitta sig själv. Alla kämpar vi, vissa i tystnad andra inför hela världens ögon. Jag läste en gång ett citat, av vem kommer jag inte ihåg. I alla fall så stod det: "Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle." Under tiden man går vilse möter man nya människor och man stöter på bekanta ansikten. Kanske gör man det inte med mening men jag tror inte att ingen person är så god att man aldrig sårar någon. Med flit eller inte, ibland gör man misstag och ens nära och kära (eller inte så nära eller för den delen kära) stryker med. 

Jag har vridit och vänt, studerat upp och ner, in och ut på mitt liv de senaste veckorna. Jag har kommit till en punkt där jag insett att det finns mycket man kan ångra att man gjorde eller för den delen aldrig gjorde. Man är aldrig ensam men i slutändan har man bara sig själv. Jag vill inte vara en sådan som dör nyfiken, men jag ska från och med nu tänka över mina livsval. Förra året för mig handlade om en slags instängdhet, en vilja som fanns men jag hade inte styrkan mentalt. Så jag tränade upp den och en dag fanns den där, inte självklar men ändå närvarande. Nu åtta månader senare inser jag att det är alltid bra att kolla underlaget när man ska falla fritt. Men som sagt, det är ingen konst att vara efterklok. Kort och gott kan man säga att jag har svimmat i ett hav när jag egentligen bara haft en liten sketen barnpool. Nu hoppas jag att det kommer ett svar, eller inte bara ett - utan många. Helst massa bra så jag kan sluta gå runt med magont och börja på en ny sida.


RSS 2.0