tänk hur små vi egentligen är


hollow

Antar att alla har en period man inte ser någon mening med någonting. Min är nu.
Känns som det var evigheter sen jag var genuint glad.



17 dagar kvar



tålamod igen

Tycker inte alls om att vänta på olika slags besked. Jag vill veta här och nu så man kan gå vidare eller börja köra igång. Snart borde jag i alla fall få nått form av svar. Jag hoppas så innerligt på det här för det är verkligen något jag vill göra. Håll tummarna för mig.

gråa dagar

Hatar detta väder. "Träningen inställd pga. för mycket regn på planen". När man äntligen kommit igång igen. Det är för tidigt för sånt här höstväder. Det räcker att det snart blir mörkt hela dagarna. Fattar inte alls vart sommaren tog vägen. Fattar ingenting.

okej POSARN, välj en bild där du INTE posar













tålamod

Jag hugger i sten
Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur
Några armar och ben
Jag jobbar mig inåt så jag ser en figur

if a song could get me you



always love





”Dom måste lära sig gå”, det är vad folk säger när det är vi två.
Vi måste härifrån, den här stan drar ner oss till botten av ån.

JÄVLAAAAAFAAAAAAAN

HELVETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE


jag är så jävla förbannad så jag vet inte vart jag ska ta vägen

++

Jag ska samla mina bitar.


as you grow smarter - your heart grows harder

Någonting.

new shoes



Förresten, tänkte inviga gårdagen fynd för 45 pistoler imorgon. De kommer döda mig.

when we were seventeen oh life was like a film

2 timmar kvar! Hihi. Men sjutton har varit fint att vara.














go



Klicka, klicka, klicka.

sometimes you can't make it on your own

Igår chillade jag med Paris och sen drog vi vidare till Säter och umgicks med Hanna. Vi bakade kladdkaka på vårt eget sätt. Det var fint.

Idag fick jag besök av en kär vän på kvällen. Det var både mysigt och tankeställande. Mamma säger alltid att i nöden prövas vännen, det är då man visar hur bra vänner man egentligen är.  

Imorgon ska jag utmana mig själv. Är väldigt nervös, men det kan inte gå mer än åt helvete. Då vet jag att jag i alla fall har provat något som jag tycker är läskigt. Det är modigt, och jag ska vara modig i år. Det är bättre att prova, för sen kan man alltid tacka nej om det inte passar. Men testar man aldrig får man alltid undra hur det kunde vara. Jag vill inte undra mer.


run baby run

Jag pallar inte vara helt genomförkyld och bara hosta längre!! Imorgon börjar fotbollen och jag ska vara med.
Det jag längtar mest efter nu är en löparrunda. Lite skön musik i öronen och så springer man 5-6 kilometer. Vill inte ens tänka på hur taskig kondition jag kommer ha efter flera veckor utan träning.

yeah, we all feel a little fucked up sometimes


+



Att platta håret är alltid lika roligt. Inte själva plattningen i sig, men slutresultatet.  Direkt åker man tillbaks några år. I sjuan plattade jag mitt hår varje dag. Spelade ingen roll om jag så behövde gå upp 5 på morgonen, det var bara upp och göra't. Efter alla år jag har varit osams med mitt hår har jag insett att jag inte orkar bry mig. Lockigt hår är jag, då slipper jag hålla på och fixa och kan bara låta det vara. Skönast så. I platt hår ser jag bara fjortis ut.
 
Ska strax in till 0243 och fixa min utväxt, därför jag roar mig med det här. Sist jag plattade håret var jag brunett och julen var på ingång. Då fick jag håret avkapat, och då gick det inte ens till axlarna. Det var i december, så visst har det växt lite.

black & white



Blev glatt överraskad när jag satt och kollade runt lite igår. Hade helt missat att The Maine släppt nytt album i år. Klicka på bilden för att lyssna på det.

jag ville inte va den som blev kvar

Spontant som fan. Jag vill, jag vill och jag vill ännu mera! Det skulle vara så kul! Nackdelarna att jag missar jordgubbstårta, chokladbollar och allt det klassiska. Fördelarna är att det är spontant, galet och vore SÅ kul. Men sällskapet, där har vi en till nackdel. De som absolut inte skulle banga är inte 18 än. Fan vad jobbigt det är att vara sjutton!

Det var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går?
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar


skisser för sommaren

Okej, nu börjar det suga ganska hårt att inte jobba. Inga pengar = inget kul. Inget jobb och ingen fotboll = ganska mycket fritid. Alla andra jobbar + jag jobbar inte = boring. Ja ni fattar. Men jag fortsätter hålla tummarna och väntar att tiden ska gå. Efter fredag är läget lugnt igen. 

Om en vecka gör vi verklighet av sommarens sista planer. All time low och fina Oskar Linnros kommer ge sommaren tvåtusentio ett värdigt avslut. 


en början

Here we go again. Känner att jag behöver någonstans att skriva av mig och samla allt som rör sig i mitt huvud. Kanske blir det inget av värde eller för den delen sammanhängande men det spelar egentligen ingen roll för det här är bara några knapptryck för stunden. Känslor och tankar som möjligtvis bara jag kommer att förstå.


RSS 2.0