ha ha ha ha

Dagens roligaste helt klart.

Det är allmänt känt att jag suger på att laga mat men det här förtjänade jag verkligen inte! - Kommer hem och ska värma på mat, på kastrullen har mamma satt en lapp med texten: "Värm INTE hela kastrullen i micron utan värm PÅ TALLRIK I MICRON." No shit liksom! Haha tack för den. Jag är inte helt jävla dum i huvudet. Gillar hur höga tankar hon har om mig..  

when we were winning

Nu är fotbollssäsongen över för detta år. Den här säsongen har inte varit min bästa om man säger så. Förra året gick kanonbra och året innan dess gick skit. Men det har nästan alltid varit så att det går bra varannan säsong för mig. Får hoppas att det fortsätter vara så även nästa säsong för då har jag en bra att se fram emot. Förra året vann vi serien och gick upp i division fyra, i år kom vi tvåa! Det innebär alltså att nästa sommar spelar vi i trean! Riktigt kul. Anledningen till att det inte gått jättebra i år bottnar mycket i mig själv. Nu under hösten har jag verkligen inte haft lust så jag tog ett litet uppehåll på någon vecka. Var kanske inte så uppskattat av folk runt omkring mig men jag kände att jag inte hade ork för mycket annat tog tid som jag behövde fokusera på. Nu har vi uppehåll ett bra tag och det känns riktigt skönt. Jag behöver vara ifrån fotbollen för att kunna uppskatta den igen.

Till våren ska vi åka iväg på träningsläger utomlands igen. Sen blir det förmodligen min sista säsong för när nästa höst är här tänker inte jag vara kvar. Då tänker jag vara på andra sidan jorden.

en elegi för alla sorger den här hösten handlar om

Jag har tänkt på en grej. Hur mycket hemligheter folk har. Vad lite man egentligen vet om varandra. Stora problem som ligger och skaver under ytan hålls uppe av perfekta fasader.

Den här hösten har varit full med sådant. Aldrig har det hänt så mycket runt omkring mig som det gör nu. Skilsmässor, allvarliga sjukdomar, bråk och tårar, brutna löften och saker som alltid har varit på ett visst vis rubbas och ingenting är längre självklart.

En elegi för alla sorger den här hösten handlar om

Nu skulle inget bli som förr, vi var i en annan division
Vi kunde höra höstens mörka vatten brusa under bron

För en ork som inte fanns, du sakna min, jag sakna din


the hardest part

Mitt tal är klart. Det handlar om min morfar. För oavsett hur han är nu, kommer han alltid vara morfar i det stora vita huset med skogen kring hörnet och solrosorna på husväggen. 

heart means everything

Aldrig har det varit så svårt eller stort som nu. Igår var jobbigt, men vi gjorde det vi skulle. Känslan av att se någonting brännas för att sedan låta det drunkna var befriande. Det var många stora val igår.

You're using your headphones to drown out your mind

Jag vet att jag är jävligt svår nu.

Don't listen to the voices in your head, listen to your heart

45076_428859680797_13289810797_4817144_2059332_n_large

Hej, jag dog lite.

Tumblr_l7xp5dms6f1qblufho1_500_large

Sen dog jag lite till.

i'm over gettin older

Jävla Svenska C för att vi måste skriva ett tal. Här sitter jag och skriver ett studenttal och bölar som en liten unge. Jag vill inte ta studenten och jag vill inte bli vuxen! Sista året kommer gå AP-fort.

Buhu. Nu ska jag och träna fotboll för första gången sen tre veckor tillbaks. Ska faktiskt bli riktigt kul!

ett sällsynt exemplar

Gillar du precis som jag både Lars Winnerbäck och Broder Daniel lär du kolla in filmerna om dessa. Jag har sett båda 3 gånger var tidigare, och jag tycker de är riktigt fina. BDs film visar deras sista spelning, minneskonserten tillägnad Anders Göthberg som tog sitt liv och Henrik som pratar om deras betydelse. Solen i ögonen låter en lära känna Lasse inte bara genom sina texter. Man får se hans sommarturné från sommaren 08. Lasse som är känd för att inte vilja vara med i media öppnar upp sig  och låter en vara med och få en inblick i hans liv, om så bara på ett litet hörn. Men det räcker, för Lasse är ju Lasse.





I should have known better

Ett steg i rätt riktning. Känns förjävla bra måste jag säga.

Och Oskar talade sanning, den 25:e kommer han til Gävle. Dock sa han 18:e.. Men inte lätt att komma ihåg för en t-jändis. Hehhe. Blir antingen Gävle eller Uppsala. Den här gången är det vår tur att höra han sjunga. Fast träffa han igen skulle inte sitta helt fel.

Nu ska jag ut och ta mig en löptur och ladda inför skoljoggen imorgon. (Läs inställd träning) Såg bara bättre ut med skoljoggen.

wtfhln?

Har upplevt för mycket "what the fuck happened last night" känslor på senaste tiden. Som ett slags botemedel inbillade jag mig. En chans att fly en stund och glömma. För att sedan upptäcka att allt blir värre. Så jävla dumt och fel, och verkligen nått som måste ta slut.

learn my lesson


as you grow smarter, your heart grows harder

Skjut mig.

Blir bara mer och mer övertygad över vad jag måste göra.
Gotta leave this town to figure out my place.

everybody wants a thrill

Jag måste verkligen bestämma mig vad jag vill göra. Vad de nu än blir så kommer det bli bra. Fuck för att vara godtrogen. Det får man ingenting bra för. Skulle ha lyssnat på mamma i vanlig ordning..

happy birthday fatty!

STORT GRATTIS till min fina vän Paris idag. Imorgon firar vi han ordentligt.

vaken om natten och drömmer på dagen

Har sprungit ända sen barnsben
Från allt jag egentligen var
(Jag sprang snabbt)
Sprickor blev hål i fasaden
Någonstans emellan var jag

Utan någon egentlig plan
(Så en dag)
Raserades hela mitt slott
Allt jag var kom till ett stopp

Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
Dom kommer döma mig

Jag vill se alla sidor, TV:n visar en utav dom
Livet är fult du är fager
Vaken om natten och drömmer på dagen

JABAaDaaBADOooOoO



24 SEPTEMBER.

bit för bit

Sakta men säkert. Bit för bit.
Det sägs att det alltid kommer nått bra ur något dåligt.
Meningen var att hitta de bitar vi saknat för att fortsätta bygga upp våra murar.
Denna gången med en stabil grund utan en snickare som drog innan jobbet var klart.
Men fortfarande läggs minimala bitar, inte ens grunden är klar.

inga problem

Har haft en grym helg. Den innehöll mys och spelkväll, utgång, springturer, alldeles för lite sömn och många skratt. YabADABAdoOOo eller nått sånt.

-

Vet inte längre om jag ska skratta eller gråta.

RSS 2.0