all I need is a time machine

"Folk frågar mig hela tiden om kärlek, men jag säger att jag är en sån som inte har tid för kärlek."

Försöker pussla ihop mitt liv men det är inte det lättaste när alla bitar ligger utspridda. Kommer bara åt det jag inte behöver. Det som behövs ligger inslängt och tiden att leta fram det finns inte. Körkortet känns långt bort just nu, men får jag sätta mig ner i lugn och ro och göra det hela intensivt så ska jag banne mig fixa det. Men snart så. Skulle sitta fint med en tidsmaskin och åka framåt och kolla läget lite. Behöver dessutom bekräfta mars lite mer ingående. Förvirrad, frustrerad och stressad är inte den bästa kombon kan jag tycka.

galen brud





Robyn – None Of Dem Featuring Röyksopp
Robyn – Dancing On My Own
Robyn – Time Machine
Robyn – Cry When You Get Older
Robyn – Hang With Me (Acoustic Version)
Robyn – Dancehall Queen
Robyn – Love Kills
Robyn – Indestructible
Robyn – Call Your Girlfriend


aprilhimlen

Åh. Håkan kommer till Falun den 2:a April.

Då är det dessutom början på våren. Skaplig kombo.

+

Hur coolt att Robyn är med i GG? Det är egentligen ingen fråga, så jag skriver om det. Coolt att Robyn är med i GG. Nu känner man sig stolt att vara svensk. Missade avsnittet igår, men tacka gudarna för playkanaler.

Imorgon bjuds det på mys i Tåå med trevliga och saknade brudar. Som om inte det var nog så ska jag få mina efterlängtade lussebullar! Gott. Lunch och skattjakt med pappa i Falun på förmiddan. Ser ut att bli en fin ledig dag. Ska också förbi och snacka lite Ture med dem som kan sina grejer.

Är på riktigt bra humör nu. Fina råd har jag fått med. Sov så gott!

eheheheh nervöst

AAH. Fyfan vad pirrigt! Mars alltså. Dit är det 3 månader!!!!
GALLLLLLLLLLET. Herreminjesus som Stig skulle sagt.

Ni skulle se mig nu alltså. Hah

Nu ska jag plugga! Heja heja.

ett litet steg för mänskligheten, ett stort för mig

Oj. Skickade precis in min ansökan.

still so young and anxious to be free

There's more than this, if you open up your eyes

We need to find a way to live
There's more to take, there's more to give
We try so hard, we try so hard and this time
We're on our way

det är visst någon som är tillbaka

Ett dygn av eftertänksamhet har fått mig på fötter igen. Igår och idag har jag tagit tag i det största jag har framför mig. Pratat igenom mina planer ordentligt med mina nära och kära och nu är det verkligen bestämt.

Just nu är skolan en enda röra. Har galet mycket med projektarbetet och fördjupningsuppgifter i alla ämnen som avslutas vid jul. Babaj religionen tex. Underbart. Så fram tills jul är det skolan som gäller. Men från och med tisdag får jag sällskap av Nils Hugo, ev Ture. Få se angående det, dyker nog upp här i alla fall.  Blir fint med sällskap när jag jobbar på det och mitt sista mattekapitel. Heja mig! Belöningen för allt slit kommer bli den fetaste shoppingturen och finputs något som redan är klart till 80 procent.

Första målet är körkortet. Tänkte bosätta mig på körskolan även detta lov. Körkortet ska vara fixat innan mars! Det är absolut sista månaden.

Sen är intervju och inskrivning nästa på listan. Sen leta familj och bestämma om jag ska dra i slutet av juli eller september, väst- eller östkusten?
Punkten efter det är ett stabilt cashflow, fast det har jag redan börjat styra upp litegranna. (Hoppas, hoppas, hoppas) Sedan kommer allt rusa i 380 och plötsligt står vi där i vita mössor. Tur att jag kommer ha softaste schemat efter nyår. Det tackar jag min fina skola för.
Gud vad jag svamlar, men måste få ut det här så jag slipper ha allt i en enda röra i mitt huvud.

Men det är en grej jag har tänkt på. Som jag nästan kan sätta min vänstra arm på. Jag slår vad om att när nedräkningen är på gång och allt flyter på kommer det dyka upp någon eller något som kommer få mig att vilja vara kvar. Men ingenting ska få hålla mig kvar. Ingenting.


jag är hos dig igen

Såg precis Masjävlar med syster och bror. Så typisk och tänkvärd film.

Längtar ännu mer tills jag får mitt körkort.
Första turen kommer gå till Dådran.
Det har vart bestämt sen jag var 6 år.

-

Gårdagen var jvligt pissig. Det började när vi åkte ner till Stockholm på bussen. Jag fick en dimma för vänstra ögat och såg bara suddigt. Efter ett tag gav det sig lite, men sen kom det tillbaks. Jag försökte ignorera det och tänkte att det går nog över. Gick inne på mässan och hade riktigt ont i ögat. Tårarna forsade men jag fortsatte springa runt där. Hade i alla fall trevligt sällskap av Israel och Sebbe. Galningarna sprang runt till varenda mässmonter och plockade gratissaker. Allt som gick att få ta på tog dom. När vi gått runt fem varv hade de plockat ihop bra många hekton godis var. Blev inge klokare av mässan. Enda jag kom fram till att jag ska åka med den organisation jag redan tänkt. Ansökningarna ska vara inskickade i mars och sen börjar letningen av en familj.

Sen på bussen hem började det svida och dunka ännu mer. Jag kastade linsen och trodde det skulle bli bättre men det fortsatte göra riktigt ont. Väl hemma blev det ännu värre. Gjorde så jvla ont. Kan inte beskriva känslan men jag trodde jag skulle bli blind. Ögat var helt illrött och uppsvullet. Kändes ungefär som någon skrapade på det med ett metallföremål och samtidigt stod någon och slog på det. Mamma och pappa skulle skjuta in mig till akuten men jag hann somna på min säng.

Imorse när jag vaknade var ögat skapligt svullet. Det sved och minst lilla ljus var jättejobbigt. Vi drog till doktorn. De gjorde lite tester men de hittade inget fel. Som tur var så var det ingen spricka eller något på hornhinnan.

Nu är ögat så gott som bra. Ingen aning vad som hände igår, men sådär ont har jag aldrig haft.
Känner bara för att gräva ner mig i 6 månader. Orkar inte att allt ska vara så drygt hela tiden.

better of this way

Lite jobbigt och till snudd på väldigt obehagligt.
Lite fastetsande och jobbigt att skaka av sig bara sådär.
Konstigt hur någon kan vara närvarande fast den inte finns längre.

I alla fall inte fysiskt.

Imorgon ska jag upp klockan 5 (döda mig, eller tyck synd om mig)
Tänkte bara klaga lite, för vi får inte ens mat på hela dagen imorgon
Schyst deal liksom.

Lite information om framtiden och sånt där. Kan väl vara bra
Men jag åker dit för att träffa folk.

what separates me from you




Min rygg gör ont men det gör inget för det här är så freaaakin' bra.

only girl in the world



Bara för att musikvideon är så fin.

dom här väggarna rasar och jag undrar vad som händer

Jag brukade veta hur du mår, vad du längtar efter, vad som gjort dig ledsen, vilka nya låtar du har hittat, vad som fick dig på bra humör under dagen. Viktiga saker och oviktiga. Sånt man vet och vill veta.

Ingenting av detta vet jag längre, och dessa saker är grejer jag brukade veta. Varje dag.
Eller i alla fall varannan.

Jag vet ingenting längre- Du vet ingenting längre.

Du var den första jag vände mig till.
Nu är du inte ens den sista.

don't fucking tell me what to do!

Can't sleep, it's killing me
These hours are killing me
Your nagging is killing me
Killing me
Killing me
K-k-killing me

Can't sleep, it's killing me
My dreams are killing me
The TV is killing me

Let go, you're killing me
Ease up, you're killing me
Calm down, you're killing me
My god, you're killing me

K-k-killing me

My head is killing me
My mind is killing me

My back is killing me
These hours are killing me

Don't fucking tell me what to do, do!
Don't fucking tell me what to do, do, do, do, do!

Don't fucking tell me what to do!
Don't fucking tell me what to do!

this heart just longing for some

Jag kommer få världens finaste studentpresent.

Av mig själv.

this weather sucks without you

Fast tänk så passande.

Du vet att jag tittar. Jag vet att du gillar
Jag är kär i bilden av dig.
Inte i dig.

så som jag minns det


sweet child o' mine

Tur att man är lättroad. Jag är så hihiihiohohohihih förväntansfull inför imorgon. Fnissar som en liten sexåring i väntan på tomten.

Fotbollavslutning idag. Både roligt och sorgligt. Snacka om att vi blivit stora! Nya tider. Haha åh, kommer ni ihåg det programmet? 90-tal när det var som bäst. Fast nee. Hur som helst. Sorgligt att ingenting är som förut, förändringar hela tiden. Men så är det väl att bli äldre, inget man kommer ifrån. Hah nu låter jag som 50 år här. Men ja.
Men jag är tänkte på hur tacksam jag är för allt fotbollen har gett mig under min uppväxt. Det är absolut inte bara att sparka på en boll. Det är framför allt runt omkring. Jag har haft turen att ha bra tränare som alltid funnits där och peppat. Man skulle nästan kunna säga att dem uppfostrat en, för det har dem ju faktiskt till viss del. Nu låter det här helt krystat och nått som man bara måste skriva för att det ska se bra ut, men så är det verkligen inte. Om det är något fotbollen har gett mig så är det gemenskap.

Men allt har ett slut och jag är nästan hundra procent säker att det här blir min sista säsong. Till viss del känns det väldigt vemodigt men också bra på ett sätt. Det är dags att prova nått nytt. Jag vet vad jag vill ut på för äventyr. Numera känns dagarna som en nedräkningssträcka. Jag är livrädd att dagarna ska rusa iväg men en stor del av mig, väl gömd inuti bara njuter och älskar att det blir närmare och närmare för varje dag som går.

Mycket planer på gång nu. Full fart men det gillas. Ibland i alla fall.

Nu ska jag sova.

Och jag vet att man aldrig ska hoppas så naivt som jag gör på saker. Men jag vill tro det bästa. Både av händelser och framför allt folk. Blåögd men det kan inte hjälpas.

svart, vitt och allt däremellan



Äntligen! Nu ska jag lyssna med spänning.

att veta vad man vill och inte vill

Finns liksom inget att skriva.

RSS 2.0